OBAVIJEST:

Poštovani putnici,
ZIMSKO RADNO VRIJEME 11.12. - 10.01.2018.

Radnim danom 08:00-17:00h
Subotom 09:00-13:00h

Vaš AZUR TOURS

OK

Sofija, Nova godina, 4 dana autobusom, 30.12.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 1.090 kn


Nova godina u Sofiji i Plovdivu ( uz doplatu)


Preuzmi PDF aranžmana

02

Datum putovanja:

30.12.2017. - 02.01.2018.

 

1. dan: Zagreb - Sofija

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u 05:00 sati. Slijedi vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Srbiju prema bugarskoj granici uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Sofiju u večernjim satima i smještaj u hotel. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim gradskim prijevozom do centra grada. Večernja šetnja gradom i prvo upoznavanje s avenijama i bulevarima glavnog bugarskog grada. Noćenje.

2. dan: Sofija

Doručak. Razgled grada autobusom i pješke u pratnji gradskog vodiča: katedrala Aleksandra Nevskog –ekstravagantna građevina koja je simbol ne samo Sofije, nego i cijele Bugarske, a ujedno je i jedna od najvećih pravoslavnih crkava na svijetu, crkva Sv. Sofije, zgrada Parlamenta, Trg Alexandra Batenberga, Predsjednička palača, Rotunda Sv.Juraja, ruska crkva Sv.Nikolaja, Narodno kazalište, crkva Sv. Petke Samardžijske, ostaci rimske Serdike. Obilazak džamije Banya Bashi koja potječe iz šesnaestog stoljeća. Sofijska sinagoga najveća je na Balkanu i rađena je kao preslika poznate bečke sinagoge. Odlazak do Sveučilišta Kliment Ohridski, osnovanog davne 1888. godine. Slobodno vrijeme za šetnju i osobne programe. Navečer se možete pridružiti stanovnicima Sofije u dočeku Nove godine na gradskim ulicama i trgovima (organizacija dočeka u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda). Povratak u hotel. Noćenje.

SRETNA NOVA GODINA!

3. dan: Izlet u Plovdiv

Doručak. Nakon odmora od dočeka Nove godine, mogućnost odlaska na fakultativni izlet u Plovdiv (uz doplatu). Plovdiv je smješten na rijeci Marici, a ime mu je dao Filip II. Makedonski. Po dolasku slijedi razgled grada: Gornji i Donji grad, stare bugarske kuće, obilazak jako dobro očuvanog rimskog kazališta u staroj gradskoj jezgri, šetnja srednjovjekovnim uskim uličicama. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Povratak u Sofiju. Za putnike koji ostaju u Sofiji, slobodan dan za vlastite programe. Fakultativni odlazak na tradicionalnu bugarsku večeru uz folklorni program (doplata na licu mjesta). Noćenje.

4. dan: Sofija - Beograd - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela i povratak za Zagreb. Vožnja kroz Bugarsku i Srbiju. Kraće zaustavljanje u središtu Beograda, šetnja do centra grada: Trg Slavija, Terazije, Trg Republike, knez Mihajlova, Narodno kazalište, Narodni muzej, Saborna crkva. Slobodno vrijeme za kavu ili shopping. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj uz kraća zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 1.190 kn 1.090 kn first minute*

*First minute cijena važeća je do popunjenja određenog broja kapaciteta.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 290 kn

 

Cijena aranžmana uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
 • 3 noćenja s doručkom u Sofiji u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama
 • gradskog vodiča u Sofiji za razgled grada
 • razgledavanja prema programu
 • pratitelja tijekom putovanja
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana.

Cijena aranžmana ne uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • tradicionalnu bugarsku večeru sa folklorom (salata, meso, prilog, domaći kruh, desert, rakija, čaša vina), po osobi 30 EUR (doplata na licu mjesta, minimalno 15 prijavljenih)
 • fakultativni izlet u Plovdiv  - 25 eur (doplata na licu mjesta, minimalno 25 prijavljenih)
 • dodatne usluge i troškove koji nisu predviđeni programom
 • doplatu za jednokrevetnu sobu - 290 kn
 • troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
 • putno osiguranje 

 

Mogućnost doplate za odabrana sjedala u autobusu:

Na ovom putovanju nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz nadoplatu prilikom rezervacije. Doplata nije obavezna. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.

 • sjedala 3 i 4 u prvom redu  doplata po osobi: 100 kn

 • sjedala 5,6,7,8 u drugom redu  doplata po osobi: 100 kn

 • sjedala iza  drugih vrata doplata po osobi: 100 kn

Popusti:

Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

 

Napomena:

Organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

 

Rok za prijavu: 7 dana prije polaska 

Minimalan broj putnika: 40

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
1234