OBAVIJEST:

Poštovani putnici,
ZIMSKO RADNO VRIJEME 11.12. - 10.01.2018.

Radnim danom 08:00-17:00h
Subotom 09:00-13:00h

Vaš AZUR TOURS

OK

Prag, Nova godina, 4 dana, 29.12

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 1.590 kn


Kategoriju gotela birate sami - 3* ili 4*
Razgled dvorca Karlštejn i čarobnog Češkog Krumlova
Mogućnost polaska: Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec


Preuzmi PDF aranžmana

44

Datum putovanja:

29.12.2017.-01.01.2018. (garantirani polazak)

 

1. dan: Zagreb - Prag

Polazak iz Zagreba u 6:00 sati s autobusnog kolodvora.Ugodna vožnja prema Pragu uz povremene odmore tijekom puta.Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

2. dan: Prag

Doručak.Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) – Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) – Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) – Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikolespomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) – Václavské namestí (s Nacionalnim muzejemnajstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima) ... Poslije razgleda fakultativna dvosatna vožnja brodom po Vltavi (uključen buffet obrok), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike „Zlatnog grada” (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju. Noćenje.

3. dan: Prag - Karlštejn - Prag

Doručak.Predlažemo da prijepodne iskoristite za poludnevni fakultativni izlet u Karlštejn, gradić udaljen cca 40 km od Praga(uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Po dolasku u Karlštejn razgled jednog od najpoznatijih dvoraca srednje Europe, slikovitog dvorca Karla IV., najznačajnijeg češkog vladara 14. stoljeća. Dvorac je dao izgraditi Karlo IV. kao trezor za relikvije i carski nakit kao i vrlo vrijedna umjetnička djela starih majstora. Nakon razgleda dvorca slobodno vrijeme. Povratak u Prag i slobodno vrijeme za uživanje u ozračju „zlatnog Praga“ uz prekrasno osvijetljenu staru gradsku jezgru. Navečer se možete pridružiti stanovnicima Praga i brojnim turistima iz svih dijelova svijeta u dočeku Nove godine na otvorenom u staroj gradskoj jezgri ili biti dio organiziranog dočeka uz bogatu novogodišnju večeru, program i vatromet u jednom od praških restorana (uz doplatu – prilikom rezervacije). Noćenje. Sretna Nova godina – Šťastný Nový Rok.

SRETNA NOVA GODINA!

4. dan: Prag - Český Krumlov - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Odlazak prema Češkom Krumlovu – jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenom iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku razgledavanje gradas pratiteljem, šetnja do dvorca i uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijene aranžmana u dvokrevetnim sobama

Hotel / kategorija

web stranica

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi

First minute cijena*

Redovna cijena

SLAVIA 3*  

www.slaviahotel.com

POPUNJENO

POPUNJENO

OLYMPIC TRISTAR 3*

www.olympik.cz

1.590 kn

1.690 kn

CLARION CONGRESS 4*

www.clarioncongresshotelprague.com

-

1.990 kn

DON GIOVANNI 4*

www.hotelgiovanni.cz

-

2.090 kn

*First minute cijena je važeća do popunjenja određenog broja mjesta.

*Nema popusta za trokrevetnu sobu.

*Trokrevetne i jednokrevetne sobe su isključivo na upit budući da hoteli raspolažu s manjim brojem takvih soba i potvrda ovisi o raspoloživosti.

 

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja
 • 3 noćenja s buffet doručkom u odabranoj kategorizaciji hotela u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV
 • razgled Praga u pratnji službenog lokalnog vodiča
 • obilazak Češkog Krumlova uz pratitelja putovanja
 • turističkog pratitelja tijekom cijelog puta
 • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:

 • večera u jednoj od starih praških pivnica 15 EUR  –  3 slijeda / piće se plaća dodatno
 • dvosatna vožnja brodom po Vltavi s uključenim buffet ručkom 20 EUR / piće se plaća dodatno
 • poludnevni izlet u Karlštejn 20 EUR (minimum 20 putnika,trajanje izleta cca. 4 h, izlet uključuje: prijevoz autobusom, ulaznicu i obilazak dvorca Karlštejn)
 • novogodišnju večeru 750 kn (20:00–01:00 sati) u restoranu s živom glazbom, zabavom i ponoćnim vatrometom uz bogat jelovnik koji uključuje: piće dobrodošlice, predjelo, juhu, glavno jelo, desert i neograničenu konzumaciju pića (voda, sokovi, pivo, domaće bijelo i crno vino). U ponoć čaša šampanjca uz tradicionalnu češku novogodišnju zakusku. *Broj mjesta je ograničen, rezervacija i uplata isključivo u agenciji prilikom prijava. U cijenu večere uključen je transfer hotel – restoran – hotel*
 • ručak u tradicionalnoj pivnici u Češkom Krumlovu14EUR– 3 slijeda / piće se plaća dodatno
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanje
 • sve što nije navedeno kao uključeno
 • opcionalno putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Mogućnosti doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):

Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.

1.        za posebno sjedalo u autobusu:

-       1 red – sj 3,4                   100 kn

-       2 red – sj 5,6,7,8            100 kn

2.        za dodatno prazno sjedalo u autobusu 800 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

Doplata za polazak iz Rijeke 200 kn, Karlovca 50 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Točno vrijeme polaska iz Rijeke (uvjet je minimum 10 putnika), Karlovca (uvjet je realizacija polaska iz Rijeke ili ukoliko se ne realizira polazak iz Rijeke, minimum 10 putnika), Varaždina i Čakovca bit će definirano 5 dana prije polaska.

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

U vrijeme novogodišnjih blagdana, zbog velikog broja posjetitelja promet je posebno reguliran. 

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40 

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
1234