Djerba, last minute za polazak 27.09.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 2.669 kn


Posjetite sunčanu Djerbu uz atraktivne cijene! Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

Hoteli sa uslugom "all inclusive" - sve uključeno!
Mogućnost doplate za transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb


Preuzmi PDF aranžmana

11

Iskoristite last minute ponude i uživajte u ljepotama Djerbe!

Sve niže navedene cijene su prikazane po osobi u dvokrevetnoj sobi: 

 

Hotel El Mouradi Djerba Menzel 4*, Djerba

Soba: 1/2 standard

Usluga: all inclusive

27.09. ... 2.669 kn

*Doplata za pomoćni ležaj na upit.

 

Cijene aranžmana uključuju:

- povratnu zrakoplovnu kartu Ljubljana - Tunis / Djerba - Ljubljana

- zrakoplovne pristojbe

- prijevoz prtljage: 15 kg + 5 kg ručne prtljage

- transfer u Tunisu / na Djerbi: zračna luka - hotel - zračna luka

- smještaj u odabranom hotelu u dvokrevetnoj sobi u trajanju tjedan dana sa pripadajućom uslugom

- asistenciju predstavnika

- organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu

 

Cijene ne uključuju:

- povratni transfer Zagreb - Ljubljana - Zagreb, mogućnost doplate 350 kn po osobi (za minimalno 6 prijavljenih putnika po polasku) 

- putno osiguranje (preporučamo, uplata prilikom rezervacije)

- troškove osobne prirode

 

Važne napomene:

Svaka (ultra) last minute ponuda ili posebna ponuda bez datuma isteka vrijedi isključivo za ograničen broj mjesta i soba te je stoga podložna iznenadnom isteku te, sukladno tome, promjeni cijene.

Molimo Vas da prije uplate, konačnu cijenu aranžmana provjerite sa prodajnim agentom.

Putovnica za ovo putovanje treba vrijediti još najmanje 3 mjeseca od početka putovanja.

 

Polasci nisu garantirani dok se ne ostvari dovoljan broj putnika. Za svaki garantirani polazak putnici će biti obaviješteni. Negarantirani polazak uključuje mogućnost otkaza putovanja, promjene zračne luke ili datuma putovanja.

 

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail