Kuba - Havana i Varadero,
9 dana, 06.05. garantirano

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 12,990 kn


„Domovina salse, ruma i cigara“

9 dana/7 noćenja

Havana, dolina Vinales i Varadero


Preuzmi PDF aranžmana

03

Datum putovanja:

06.05.-14.05.2017. (garantirani polazak)

 

1. dan, Zagreb – Pariz – Havana

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija sa pratiteljem putovanja. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 9:00 sati na liniji AF 5075 (Air France). Dolazak u Pariz predviđen je u 11:05 sati. Nastavak putovanja prema Havani u 16:50 sati na liniji AF 940. Dolazak u Havanu predviđen je u 21:25 sati. Nakon  carinskih formalnosti organiziran je prijevoz do hotela.  Smještaj u hotel 4* i noćenje.

2. dan, Havana

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni vođeni razgled grada Havane koji je pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do centra te nastavak razgleda pješice i autobusom. Tijekom ture posjet svim važnim znamenitostima: Plaza de Armas, Obispo ulica, Plaza de la Cathedral, Palacio de Artesania, Plaza Vijega. Razgled moderne i stare, kolonijalne Havane.Ručak u lokalnom restoranu. Nakon ručka, odlazak ulicom La Rampa prema Miramaru – rezidencijalnom dijelu Havane, zaustavljanje kod Trga Revolucije. Ukoliko će tvornica cigara biti otvorena, odlazak u grupni posjet gdje se izrađuju poznate kubanske cigare. Povratak u hotel i odmor. Noćenje.

3. dan, Havana

Nakon doručka, sa pratiteljem putovanja odlazak na veliku tržnicu suvenira, šetnja gradom koji oduševljava svojim šarmom, toplinom, pjesmom i plesom na svakom koraku. Navečer preporučujemo odlazak naParisien Show u hotelu National ili tradicionalni cabaret show Tropicana sa preko 80 izvođača. Noćenje.

4. dan, Havana – Dolina Vinales (Pinar Del Rio) – Havana

Nakon doručka, odlazak na izlet u duhansku dolinu Vinales - najzapadniju kubansku regiju poznatu po uzgoju duhana. Nastavak vožnje kroz dolinu Vinales, zatim odlazak u indijansku špilju unutar koje teče rječica. Šetnja i kratka  vožnja motornim čamcem po špilji. Odlazak do murala prahistorije naslikanog na stijeni. Ručak u obližnjem lokalnom restoranu i potom povratak prema Havani. Udaljenost od Havane do Vinales doline je 180 km. Vožnja u jednom smjeru traje oko dva i pol sata. Noćenje.

5. dan, Havana – Varadero

Nakon doručka odlazak iz Havane i vožnja prema Varaderu. Tijekom vožnje zaustavljanje  kod Finca Vigia, Hemingwayovog muzeja, kuće gdje je slavni pisac živio. Nastavak putovanja prema Cojimaru, malom ribarskom mjestu pokraj Havane gdje je Hemingway imao usidren svoj brod. Nastavak putovanja prema Varaderu. Po dolasku u Varadero, prijava u hotel 4*. Smještaj i noćenje.

6. dan, Varadero

Boravak na osnovi all inclusive usluge. Slobodan dan za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama.

7. dan, Varadero

Slobodan dan za odmor, kupanje i sunčanje ili mogućnost fakultativnog izleta u Trinidad. Odlazak na razgled grada Trinidada (povijesna jezgra pod zaštitom UNESCO-a), obilazak muzeja Palacio Cantero, posjet muzeju Romantico, bar Canchanchara.

8. dan, Varadero – Havana – Pariz

Nakon doručka slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza za zračnu luku Havana. Polijetanje zrakoplova prema Parizu u 20:30 sati na liniji AF 943.

9. dan, Pariz – Zagreb

Predviđen dolazak u Pariz u 11:35 sati. Nastavak leta prema Zagrebu u 15:05 sati na liniji AF 1560. Dolazak u Zagreb predviđen je u 16:55 sati.

   

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 12.990 kn   

Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka 2.400 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 2.770 kn

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može kombinirati sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

 

Cijena uključuje:

prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Pariz - Havana - Pariz - Zagreb,

četiri noćenja u Havani u hotelu 4*, ručak u lokalnom restoranu tijekom razgleda Havane, ručak u lokalnom restoranu na izletu u Vinales dolini,

tri noćenja u Varaderu  u hotelu 4* (usluga all inclusive),

razglede kako je navedeno u programu i ulaznice za navedene objekte koji se posjećuju prema programu, povratni transfer od zračne luke do hotela, pratitelja putovanja i lokalnog vodiča na Kubi, troškove organizacije i prodaje.

Cijena ne uključuje:

zrakoplovne pristojbe u iznosu  2.400 kn, kubansku vizu - informacije su niže navedene (450 kn),  dodatne obroke, izlete, usluge koje nisu navedene u programu, napojnice, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje.

Obavezne doplate:

doplata zapristojbe zračnih luka 2.400 kn (podložno promjeni), kubanska viza 450 kn, napojnice 30 Eur po osobi – plaćanje na licu mjesta.

 

Fakultativni izlet Trinidad 7. dan, (ručak uključen u cijenu) 650 kn

Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

Minimalan broj putnika 10

 

Viza – turistička karta:

Viza se ne stavlja u putovnicu. Cijena: 450 kn uključuje turističku kartu i uslugu izdavanja. Putnici su obvezni prilikom rezervacije putovanja dostaviti u agenciju kopiju prve i zadnje stranice putovnice koja mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od početka putovanja.

 

Kategorizacija hotela na Kubi odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi, tako da je potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom boravka na Kubi.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12345... 7
{sitemeter}