Bratislava, advent,
3 dana autobusom

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 795 kn


Bratislava - Parndorf outlet - Beč

Vrijednost više: hotel Mercure Bratislava Centrum 4*, u samom centru Bratislave


Preuzmi PDF aranžmana

Datum putovanja:

15.-17.12.2017.

 

1. dan, Zagreb – Parndorf – Bratislava 

Polazak iz Zagreba u 6:30 sati s autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506. Ugodna vožnja preko Graza do Parndorfa, najvećeg dizajnerskog outleta u Austriji. U centru se nalazi više od 150 trgovina s preko 600 brendova ženske, muške i dječje mode, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porculana, torbi, poklon artikala… Kupujte u trgovinama Armani, Gucci, Prada, Karl Lagerfeld uz stalna sniženja u rasponu od 30% - 70%. U sklopu outleta nalazis se puno restorana i kafića. Slobodno vrijeme za shopping do 16:00 sati, kada nastavljamo putovanje prema Bratislavi. Odlazak u hotel i smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora odlazak u šetnju gradom s pratiteljem putovanja te prvo upoznavanje živahnog središta slovačke prijestolnice. Bratislavu često nazivaju i Partyslava budući da je najpoznatija po svom noćnom životu te brojnim pubovima i restoranima koji garantiraju dobru zabavu, stoga i ne čudi da je to jedna od najposjećenijih destinacija za dobar provod. Ako se poželite dobrog noćnog provoda, imajte na umu da sadržaja neće nedostajati. Noćenje.

2. dan, Bratislava – dvorac Devin

Doručak. Odlazak prema dvorcu Devin (udaljenog svega 30 minuta vožnje), koji se nalazi na stijeni iznad mjesta spajanja rijeka Morave i Dunava. Ovo je mjesto gdje službeno započinju Karpati, odnosno veličanstveni planinski lanac koji se širi preko nekoliko europskih država. Dvorac je od svog nastanka imao strateški značaj – u njemu su boravili Kelti, Rimljani, Germani, Slaveni i Mađari. Pod udarom Napoleonovih snaga, ovaj dvorac je nastradao i izgubio svoju prethodnu svrhu. Sada je ovo jedna od najromantičnijih destinacija Bratislave te je zaista predivan za posjetiti. Nastavljamo s razgledom Bratislave: Bratislavski dvorac (Bratislavsky hrad) koji se nalazi iznad grada, a s njega se pruža zaista spektakularan pogled na moderni dio grada Petržalkui Novi most (jedna od najzanimljivijih atrakcija Bratislave s restoranom UFO) – slovački parlament – Stari grad (Stare Miesto)koji je zaista poseban. Nalazi se na istočnoj obali Dunava te je zapravo većim dijelom pješačka zona, što je i više nego dobro. Ovdje se tako nalazi i većina kulturnih i povijesnih znamenitosti grada kao što su Gradska vijećnica (Stara radnica) tj. kompleks zgrada podignutih u 14. i 15. stoljeću – Mihaelova vrata, jedina očuvana vrata nekadašnjih srednjovjekovnih gradskih zidina koja se ujedno smatraju najstarijom građevinom u Bratislavi, te katedrala Sv. Martina (impresivna gotička katedrala koja je služila za krunidbe monarha) – Primacijalni trg s nadbiskupskom palačom – Slovačko narodno kazalište na Hviezdoslavovom trgu(Hviezdoslavovo namestie)– Predsjednička palača (Grasalkovičeva palača). U Starom gradu nalaze se i mnoge druge zanimljivosti – od najuže kuće u Europi do čudnovatih uličnih kipova. Po završetku razgleda slobodno vrijeme za osobno istraživanje grada, posjetu muzejima ili mogućnost shoppinga u jednom od najmodernijih shopping centara u srednjoj Europi – EUROVEA. Fakultativna večera u tipičnom slovačkom restoranu. Noćenje.

3. dan, Bratislava – Beč – Zagreb 

Doručak. Odjava uz hotela i vožnja prema Beču. Po dolasku kraća panoramska vožnja Ringstraße, najpoznatijom bečkom ulicom, koja okružuje centar grada i mnogobrojne znamenitosti. Slobodno za šetnju povijesnom jezgrom Beča: Heldenplatz, odnosno Trg junaka, raskošna carska palača Hofburg koja je i dom brojnih muzeja, Parlament, Karlskirche, jedna od najljepših bečkih crkava, zgrada Opere, impozantna gotička katedrala sv. Stjepana na istoimenom Trgu sv. Stjepana u centru grada... Po završetku razgleda slobodno vrijeme do 17:00 sati kad krećemo prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 850 kn  795 kn first minute*

Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit): 300 kn

*First minute cijena važeća je do popunjenja određenog broja kapaciteta

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja, 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu Mercure Bratislava Centrum 4* u centru Bratislave u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV, razglede prema programu, turističkog pratitelja tijekom cijelog puta, jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

boravišnu pristojbu 1,70 EUR po osobi/noćenju – obavezna doplata na licu mjesta, opcionalna večera u tipičnom slovačkom restoranu 18 EUR (min 15 osoba, rezervacije kod uplate u agenciji), opcionalna ulaznica za lokalitet dvorca Devin 4 EUR, opcionalno individualno putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12345