Prag, advent, 4 dana autobusom, 07.12., 14.12.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 790 kn


Prag je bajkovit i prelijep, svakako jedan od najljepših gradova Europe.

Program uključuje razgled čarobnog Češkog Krumlova i mogućnost izleta u Karlštejn


Preuzmi PDF aranžmana

44

Datumi putovanja:

07.12.-10.12., 14.12.-17.12.2017. (garantirani polasci)

Mogućnost polaska: Rijeka, Karlovac, Zagreb, Varaždin i Čakovec

 

1. dan, Zagreb - Prag

Polazak iz Zagreba u 6:30 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja prema Pragu uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja, te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice i božićnog sajma. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

2. dan, Prag

Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) – Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) – Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave – Malom Stranom) – Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicomi znamenitim Astronomskim satom)– Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom... iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima)... Poslije razgleda fakultativna dvosatna vožnja brodom po Vltavi (uključen buffet obrok), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike „Zlatnog grada” (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta). U nastavku dana slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju. Noćenje.

3. dan, Prag - Karlštejn - Prag

Doručak. Predlažemo da današnji dan iskoristite za poludnevni fakultativni izlet u KARLŠTEJN, gradić udaljen cca. 40 km od Praga (uz doplatu). Po dolasku u Karlštejn razgled jednog od najpoznatijih dvoraca srednje Europe, slikovitog dvorca Karla IV, najznačajnijeg češkog vladara 12. stoljeća. Dvorac je dao izgraditi Karlo IV kao trezor za relikvije i carski nakit kao i vrlo vrijedna umjetnička djela starih majstora. Nakon razgleda dvorca slobodno vrijeme. Povratak u Prag i slobodno poslije podne šetnju Pragom i uživanje na božićnom sajmu. Navečer moguć fakultativni odlazak autobusom na nezaboravan doživljaj večere u srednjovjekovnoj češkoj taverni s uključenim programom (uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta, polazak autobusa ispred hotela u 19:30), tradicionalna češka glazba, program u trajanju 3 sata od 20 do 23 sata. Povratak u hotel nakon večere u kasnim večernjim satima. Noćenje.

4. dan, Prag – Česky Krumlov – Zagreb

Doručak i odjava iz hotela. U 8:00 sati polazak prema Češkom Krumlovu – jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992. godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku razgledavanje gradas pratiteljem, šetnja do dvorca i uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Romantično adventsko ozračje i božićni ukrasi čine ovaj gradić čarobnim! Slobodno vrijeme za šetnju ili ručak. Povratak prema Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 890 kn  790 kn first minute*

*First minute cijena vrijedi do 40 dana prije polaska odnosno do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

 

Cijena uključuje:

- prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja

- 3 noćenja s buffet doručkomu hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV (u zoni gradskog prijevoza)

- razgled Praga u pratnji službenog lokalnog vodiča

- obilazakČeškog Krumlova uz pratitelja putovanja

- turističkog pratitelja tijekom cijelog puta

- jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

- večera u jednoj od starih praških pivnica 15 EUR  –  3 slijeda / piće se plaća dodatno

- dvosatna vožnja brodom po Vltavi s uključenim buffet ručkom 20 EUR / piće se plaća dodatno

- poludnevni izlet u Karlštejn 20 EUR (minimum 20 putnika, trajanje izelta cca. 4 h, izlet uključuje: prijevoz autobusom, ulaznicu i obilazak dvorca Karlštejn)

- večera u tradicionalnoj češkoj taverni s folklornim programom 35 EUR (minimum 20 putnika / uključeno: večera u 4 slijeda s neograničenom konzumacijom pića od 19:00-22:00 h, pivo, vino, sokovi)

- ručak u tradicionalnoj pivnici u Češkom Krumlovu 12 EUR – 3 slijeda / piće se plaća dodatno

- ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja

- sve što nije navedeno kao uključeno

- opcionalno putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Popusti i doplate:

- dijete 2-11,99 godina na pomoćnom ležaju u trokrevetnoj sobi 10% popusta

- odrasla osoba na pomoćnom ležaj u trokrevetnoj soba 5% popusta

- doplata za jednokrevetnu sobu (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 310 kn

- doplata za polazak iz Rijeke 200 kn, Karlovca 50 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Mogućnost doplate za odabir sjedala u autobusu (doplata nije obavezna):

Na našim putovanjima nudimo mogućnost odabira određenih sjedala u autobusu uz doplatu prilikom rezervacije. Raspoloživost odabranih sjedala je na upit i podložna provjeri  prilikom rezervacije.

1. za posebno sjedalo u autobusu:

- 1 red – sj 3,4                 100 kn

- 2 red – sj 5,6,7,8            100 kn

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 400 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

Točno vrijeme polaska iz Rijeke, Karlovca, Varaždina i Čakovca bit će definirano 5 dana prije polaska.

 

Važno: u vrijeme Adventa, zbog velikog broja posjetitelja promet je posebno reguliran. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu može biti ograničeno.

 

Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

 

Važne informacije:

- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redosljedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata

- završno pismo vam dostavljamo mailom najkasnije 48 sati prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.)

- fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta

- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa

- pridržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa - najkasnije 5 dana prije početka putovanja

 

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12345