Krstarenje sjevernom i srednjom Dalmacijom (KL4), akcija!

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 3.600 kn


Ruta KL4 - Sezona 2017.

Split – Rogoznica / Primošten – Šibenik / Slapovi Krke (Skradin ili Zlarin) – Kornati/Sali – Zadar – Vodice – Trogir – Split


Preuzmi PDF aranžmana

Dovoljno je samo nekoliko ljetnih majica, kupaći kostim i dobro raspoloženje da biste proveli sedam nezaboravnih dana krstareći duž jadranskih otoka.  Opustite se i dozvolite da kapetan i posada (posebno kuhar) brinu o vama. Vama preostaje samo kupanje, sunčanje, lješkarenje ili istraživanje kristalno plavih dubina Jadrana. Svake večeri možete kušati specijalitete u  restoranima nove luke ili se upustiti u otkrivanje starih crkava i povijesnih zanimljivosti otoka...
 

Subota: Split – Rogoznica

Polazak iz splitske luke u 13:00 sati. Nakon ručka plovimo duž otoka Čiova i provodimo dan u nekoj mirnoj uvali. Noćenje u Rogoznici, malom slikovitom gradu iz kojeg potječe čuveno vino BABIĆ.

Nedjelja: Rogoznica - Slapovi Krke (Skradin) - Šibenik - Vodice

Nakon doručka, jedrimo prema prema slapovima rijeke Krke. Slobodno vrijeme za razgledavanje i uživanje u prirodi NP Krka i male luke Skradin i iznimno bogate flore i faune. Za vrijeme ručka uživamo u predivnom pogledu na kanjon rijeke Krke dok jedrimo prema Šibeniku. Slobodno poslijepodne za razgledavanje ovog povijesnog grada. Šibenik je poznat po starom dvorcu izdignutom nad gradskom jezgrom, baroknim crkvama (Sv.Lovre), Foscolo palačom (gotički stil). Noćenje u Vodicama.

Ponedjeljak: Vodice – Kornati - Sali

Danas plovimo prema Nacionalnom Parku Kornati - bogatom ribom te kulturnom i povijesnom ostavštinom. Ruševine stare ilirske utvrde, rimske vile, stara kršćanska crkva sv. Marije i srednjovjekovne utvrde i naselja dodatno uvećavaju vrijednost otočja. Kornati se sastoje od 140 otoka i školjeva koji se u nekim dijelovima strmoglavljuju duboko u more, čak i do 100 metara duboko. Prizor koji će vam zasigurno oduzeti dah (doplata na licu mjesta za ulaznu taksu za Kornate 4 eur po osobi). Noćenje u mjestu Sali na Dugom Otoku.

Utorak: Sali - Zadar

Cijelo jutro je rezervirano za kupanje. U popodnevnim satima polazimo prema Zadru gdje ćemo noćiti. Dolazak u Zadar u večernjim satima kada se odmah možete pridružiti organiziranom razgledu grada sa vodičem na engleskom jeziku. Stoljećima je ova dalmatinska metropola, i danas centar regije, bio grad bogatog povijesnog naslijeđa svjetskog značenja vidljivog i danas na svakom koraku (Rimski forum iz 1. stoljeća, crkva Sv. Donata iz 9. stoljeća – najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine sa Gradskim vratima iz 16. stoljeća, brojne palače, ville i drugo povijesno naslijeđe). Grad je posebno poznat po svojim restoranima u centru i spomenutim povijesnim spomenicima izvan i unutar same gradske jezgre. Od posebnog značaja su i slavne Zadarske morske orgulje.

Srijeda: Zadar - Zlarin

Danas mijenjamo smijer i plovimo natrag duž obale srednje Dalmacije. Stanka za kupanje i ručak. Noćenje u mjestu Zlarin.

Četvrtak: Zlarin - Trogir

Polazimo prema predivnom starom čuvenom gradiću Trogiru. Nakon ručka i kupanja u jednoj od uvala, uplovljavamo u Trogir. Popodne i večer su rezervirani za otkrivanje ovog povijesnog grada koji mnogi nazivaju "malom Venecijom" sa mnogim majstorskim primjercima gradske arhitekture.

Petak: Trogir - Split

Danas se vraćamo na splitsku rivieru. Kako nam je Split blizu, imamo skoro cijeli dan vremena za kupanje. Stajemo u jedoj od uvala na otoku Čiovu (povezan mostom sa Trogirom). U kasnim poslijepodnevnim satima, nastavljamo jedriti prema posljednjoj luci, uživajući u prekrasnom pogledu na splitsku rivijeru. Mogućnost oraniziranog razgleda Splita sa vodičem na engleskom jeziku. Split je jedan od gradova pod zaštitom UNESCO-a i njegova povijesna bogatstva i ljepota ne pripadaju samo ljudima koji žive u blizini njegovih zidina već se nude svim ljudima svijeta, svima onima koji žele uhvatiti komadić tisućljetne ljepote. Noćenje u Splitu.

Subota: Split

Nakon doručka, preostaje još samo oproštaj od posade i novih prijatelja.
 

Cijena po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak i ručak):

Tip kabine

10.6.

24.6.

29.7., 12.8.

A kat. ispod
palube

4.615

5.025

5.250

A kat. na
palubi

5.025

AKCIJA 1+1 GRATIS

5.400

4.275

5.625

A+ kat. ispod
palube

6.040

6.490

6.675

A+ kat. na
palubi

6.490

6.940

7.200

*Posebne ponude su važeće do popunjenja kapaciteta.

 

Popusti:

- djeca mlađa od 10 g. -50%

- odrasli na trećem ležaju u trokrevetnoj kabini -30%.

Doplate:

- dvokrevetna kabina kao jednokrevetna +50% (na upit)

- puni pansion: 865 kn po osobi tjedno (min. 10 prijavljenih osoba)

- za piće uz glavni obrok: 190 kn po osobi tjedno; uključuje izbor 1 pića: čaša vina, pivo ili sok uz ručak

- kapetanska večera: 190 kn mogućnost ribljeg ili mesnog menija pripremljeno na poseban način (uključeno u cijenu A+ brodova)

- dodatni ručnici: na brodovima A i A+ kategorije gosti tjedno dobivaju po dva ručnika za osobnu upotrebu. Na brodovima B kategorije ne dobivaju se ručnici. Dodatne ručnike za osobnu higijenu moguće je iznajmiti za 25 kn,te ručnike za plažu za 40 kn na tjedan/ručnik. Katarina Line ručnik za plažu moguće je kupiti prilikom dolaska na brod za 80 kn.

- dnevno čišćenje kabina: 115 kn po osobi tjedno - uključeno u cijenu na A+ brodovima – dnevno čišćenje kabina, čista posteljina i ručnici sredinom tjedna. Na brodovima A i B kategorije moguće uz nadoplatu i prethodnu najavu.

Cijena uključuje:

- krstarenje motornim jedrenjakom prema odabranoj ruti

- smještaj u dvokrevetnoj kabini na osnovi 7 polupansiona po osobi (doručak + ručak u tri slijeda) + 1l vode dnevno

Cijena ne uključuje:

- obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba i lučke takse 190 kn po osobi tjedno

- mogućnost čuvanog parkirališta - cca 75 - 115 kn dnevno (Split)

Važne napomene:

- sve kabine na palubi nalaze se na glavnoj ili gornjoj palubi - kabine se dodjeljuju sukladno raspoloživosti! 

- kabine ispod palube su u trupu broda, ispod glavne palube

- A kategorija - tradicionalni drveni brodovi, klimatizirani salon, kabine sa vlastitim kupaonicama i uglavnom krevetima na kat (treći ležaj dostupan na upit).

- A+ kategorija - cijena uključuje kapetansku večeru i jedan razgled grada, dnevno pospremanje kabina, jednu promjenu posteljine i ručnika tijekom tjedna. Noviji čelični brodovi sa prostranim, klimatiziranim kabinama sa vlastitim kupaonicama, bračnim ili odvojenim krevetima, sušilom za kosu i sefom.

- B kategorija - tradicionalni drveni brodovi, klimatiziran salon, kabine sa krevetima na kat i umivaonikom, zajednički tuševi i WC-i.

- kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta

- ručnike za osobnu upotrebu potrebno je ponijeti sa sobom (na brodovima A i A+ kategorije gosti dobivaju 2 ručnika po osobi za tjedan)

- polasci subotom u 13.00 sati iz splitske luke za rutu KL 4 (check in traje od 11:00-12:00h)

- preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije

 

Važna napomena:

Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta. Polasci su garantirani za minimum 10 prijavljenih osoba. Organizator zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 10 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog. Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu (izložena u pismenom obliku na svakom brodu), posebno po pitanju zabrane unošenja pića na brod. U slučaju neprimjerenog ponašanja organizator/kapetan zadržava pravo zamoliti gosta da napusti brod.

Zbog specifičnih uvjeta i zahtjeva za privez u nekim hrvatskim lukama, brodovi se privezuju bočno jedan na drugi, tako da naši klijenti, da bi došli do obale, moraju prelaziti s broda na brod preko razmaka između brodova. U takvim slučajevima klijenti moraju osobito paziti na prelaske s broda na brod i to na vlastitu odgovornost. Posada će rado pomoći onima koji pomoć trebaju i traže. Krstarenja se ne preporučaju osobama u invalidskim kolicima ili osobama ograničene mobilnosti.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12