Krstarenje iz Splita do Dubrovnika (KL2), posebna ponuda

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 2.775 kn


KL2 - Sezona 2017.

Split – Makarska – Mljet – Dubrovnik – Trstenik – Korčula – Hvar – (Bol) Split


Preuzmi PDF aranžmana

Dovoljno je samo nekoliko ljetnih majica, kupaći kostim i dobro raspoloženje da biste proveli sedam nezaboravnih dana krstareći duž dalmatinske obale i otoka. Opustite se i dozvolite da kapetan i posada (posebno kuhar) brinu o vama. Vama preostaje samo kupanje, sunčanje, lješkarenje ili istraživanje kristalno plavih dubina jadrana. Svake večeri možete kušatqi specijalitete u restoranima nove luke ili se upustiti u otkrivanje starih crkava i povijesnih zanimljivosti otoka...
 

Subota: Split - Makarska

Polazak iz splitske luke u 13:00 sati i krstarenje duž dalmatinske obale prema makarskoj rivijeri. Popodne slijedi kupanje na jednoj od prekrasnih plaža ove rivijere. Oni željni avanture se od tuda mogu pridružiti fakultativnom RAFTINGU na Cetini i ponovno se susresti sa brodom navečer u Makarskoj. Noćenje je u luci Makarska, poznatom turističkom odredištu s mnoštvom restorana i barova. Svakako zavirite u gradske kale - pronaći ćete mnoštvo crkvica i drugih kulturno-povijesnih ljepota. 

Nedjelja: Makarska - Mljet

Već rano ujutro nastavljamo putovanje prema Mljetu. Prva stanka je na poluotoku Pelješcu. Nakon osvježavajućeg jutarnjeg kupanja, nastavljamo vožnju prema Mljetu. Cijelo poslijepodne ostaje na raspolaganju za uživanje u ljepotama Nacionalnog parka - slanim jezerima, razgledavanju stare crkve i opatije na otočiću usred jezera, mirnoći i skladu prirode. Noćenje u luci Polača/Pomena. 

Ponedjeljak: Mljet - Dubrovnik

Nakon doručka krećemo put Dubrovnika, koji će svakako dodati posebnu draž našem putovanju. Za kupanje će biti vrlo malo vremena jer hitamo prema “raju na zemlji”, kako je Dubrovnik nazvao čuveni pisac George Bernard Shaw. U popodnevnim satima dolazak u Dubrovnik kojeg možete samostalno istražiti ili se pridružiti organiziranom razgledu grada s vodičem na engleskom jeziku. Pod kasnim popodnevnim suncem prošetati ćemo STRADUNOM – nadaleko poznatom gradskom ulicom, odnosno promenadom smještenom unutar starogradskih zidina. Za one izdržljivije i  pune entuzijazma preporučujemo šetnju gradskim zidinama dugim 1,940 metara! Noćenje je predviđeno u luci ovog čudesnog grada.

Utorak: Dubrovnik - Šipan/Trstenik

Cijelo jutro ostavljeno je na raspolaganju za istraživanje Dubrovnika. Otkrijte ljepote povijesti zatočene u brojne spomenike, uličice, crkve, građevine... U vrijeme ručka moramo napustiti čudesnu ljepotu grada i nastaviti putovanje prema otočiću Šipan ili do Trstenika na Pelješcu gdje ćemo, nakon popodnevnog i možda noćnog kupanja, provesti noć.

Srijeda: Šipan/Trstenik – Korčula

Nakon doručka krećemo prema Korčuli, rodnom mjestu poznatog istraživača i pustolova MARKA POLA. Po dolasku u Korčulu svatko se prepušta vlastitom instinktu i kreće u istraživanje stare Korčule smještene na poluotoku gdje, izdvojena, prkosi utjecaju novog, modernog svijeta. Otok i grad Korčula kriju toliko legendi, priča i spomenika koje u tolikom broju sigurno nećete naći nigdje drugdje. Poslušajte priče kamenih zidova koje se pažljivo skupljaju i čuvaju već više od dva stoljeća! Noćenje u luci Korčula.

Četvrtak: Korčula - Hvar

Rano u jutro nastavljamo prema Paklinskim otocima gdje ćemo imati dovoljno vremena za opuštanje i osvježenje u čistom, kristalnoplavom moru. Nakon ručka polazak za Hvar, najduži otok Jadranskog mora. U ovom gradu naići ćemo na renesansnu katedralu i najstarije narodno kazalište u Europi utemeljeno 1612. godine. Za one sportskog duha Hvar nudi dodatni izazov - na uzvisini iznad grada čvrsta i postojana, stoljećima dominira tvrđava Španjola. Otkrijte još jednom povijest, ovaj put iz nove dimenzije! Nemirni pojednici uvijek željni zabave također će otkriti svoje carstvo - mnogobrojne restorane i barove otvorene dugo u noć...

Petak: Hvar (Bol) - Split

Naše sljedeće odredište je otok Brač, točnije gradić Bol, tipično dalmatinsko ribarsko mjesto pretvoreno u atraktivnu turističku destinaciju. Nastavljamo prema čuvenom Zlatnom Ratu koji svojim specifičnim oblikom dominira nad svim ostalim krasnim bolskim plažama. Kada isprobate kupanje sa obje strane "repa" - vjetrovitoj i onoj mirnoj - zaplovit ćemo put Splita. Krstareći prema splitskoj rivijeri ponovno ćemo imati priliku uroniti u plavetnilo mora u jednoj od brojnih zaklonjenih uvala otoka Brača. Dolazak u Split u kasnim popodnevnim satima. Nakon uživanja u pogledu na Splitsku rivijeru prilikom uplovljanja, možete se pridružiti vođenom razgledu Splita sa vodičem na engleskom jeziku. Noć ćemo provesti u Splitu, jednom od gradova pod zaštitom UNESCO-a čija  povijesna bogatstva i ljepota ne pripadaju samo ljudima koji žive u blizini njegovih zidina već se nude svim ljudima svijeta, svima onima koji žele uhvatiti komadić tisućljetne ljepote.

Subota: Split

Nakon doručka preostaje još samo oproštaj od posade i novih prijatelja s nadom skorog susreta.
 

Cijena po osobi na bazi 7 polupansiona (doručak i ručak):

 

Tip kabine

15.4.*, 22.4.,
29.4.

6.5.*,
13.5.*, 20.5., 27.5.

3.6.

10.6.*,
17.6.

24.6.

1.7., 8.7.,15.7.,
22.7., 29.7.,
5.8., 12.8.

30.9., 7.10.,
14.10.

16.9., 23.9.

2.9., 9.9.

19.8.,
26.8.

B kat. ispod
palube

2.775

3.115

3.415

3.600

3.900

4.165

B kat. gornja/
glavna paluba

2.965

3.265

3.750

3.975

4.275

4.575

A kat. ispod
palube

3.190

3.600

3.825

4.615

5.025

5.250

A kat. gornja/
glavna paluba

3.415

3.825

4.350

5.025

5.400

5.625

A+ kat ispod
palube

4.650

5.065

5.325

6.040

6.490

6.675

A+ kat gornja/
glavna paluba

4.875

5.365

5.815

6.490

6.940

7.200

*Posebna ponuda za uplate do 01.05.:

  - polazak 15.4., kat. A+ ispod palube, cijena krstarenja po osobi: 3.900 kn

  - polazak 15.4., kat. A+ gornja/glavna paluba, cijena krstarenja po osobi: 4.125 kn

  - polasci 6.5., 13.5., kat. A+ ispod palube, cijena krstarenja po osobi: 4.315 kn

  - polasci 6.5., 13.5., kat. A+ gornja/glavna paluba, cijena krstarenja po osobi: 4.615 kn

  - polazak 10.6., kat. A+ ispod palube, cijena krstarenja po osobi: 5.665 kn

  - polazak 10.6., kat. A+ gornja/glavna paluba, cijena krstarenja po osobi: 6.115 kn

 

Popusti:

- djeca mlađa od 10 g. -50%

- odrasli na trećem ležaju u trokrevetnoj kabini -30%.

Doplate:

- dvokrevetna kabina kao jednokrevetna +50% osim za polaske 15.04., 22.04., 29.04., 30.09., 07.10., 14.10.

- puni pansion: 865 kn po osobi tjedno (min. 10 prijavljenih osoba)

- za piće uz glavni obrok: 190 kn po osobi tjedno; uključuje izbor 1 pića: čaša vina, pivo ili sok uz ručak

- kapetanska večera: 190 kn mogućnost ribljeg ili mesnog menija pripremljeno na poseban način (uključeno u cijenu A+ brodova)

- dodatni ručnici: na brodovima A i A+ kategorije gosti tjedno dobivaju po dva ručnika za osobnu upotrebu. Na brodovima B kategorije ne dobivaju se ručnici. Dodatne ručnike za osobnu higijenu moguće je iznajmiti za 25 kn,te ručnike za plažu za 40 kn na tjedan/ručnik. Katarina Line ručnik za plažu moguće je kupiti prilikom dolaska na brod za 80 kn.

- dnevno čišćenje kabina: 115 kn po osobi tjedno - uključeno u cijenu na A+ brodovima – dnevno čišćenje kabina, čista posteljina i ručnici sredinom tjedna. Na brodovima A i B kategorije moguće uz nadoplatu i prethodnu najavu.

Cijena uključuje:

- krstarenje motornim jedrenjakom prema odabranoj ruti

- smještaj u dvokrevetnoj kabini na osnovi 7 polupansiona po osobi (doručak + ručak u tri slijeda) + 1l vode dnevno

Cijena ne uključuje:

- obavezna doplata na licu mjesta: boravišna pristojba i lučke takse 190 kn po osobi i tjednu

- mogućnost čuvanog parkirališta - cca 75 - 115 kn dnevno (Split)

Važne napomene:

- sve kabine na palubi nalaze se na glavnoj ili gornjoj palubi - kabine se dodjeljuju sukladno raspoloživosti! 

- kabine ispod palube su u trupu broda, ispod glavne palube

- A kategorija - tradicionalni drveni brodovi, klimatizirani salon, kabine sa vlastitim kupaonicama i uglavnom krevetima na kat (treći ležaj dostupan na upit).

- A+ kategorija - cijena uključuje kapetansku večeru i jedan razgled grada, dnevno pospremanje kabina, jednu promjenu posteljine i ručnika tijekom tjedna. Noviji čelični brodovi sa prostranim, klimatiziranim kabinama sa vlastitim kupaonicama, bračnim ili odvojenim krevetima, sušilom za kosu i sefom.

- B kategorija - tradicionalni drveni brodovi, klimatiziran salon, kabine sa krevetima na kat i umivaonikom, zajednički tuševi i WC-i.

- kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta

- ručnike za osobnu upotrebu potrebno je ponijeti sa sobom (na brodovima A i A+ kategorije gosti dobivaju 2 ručnika po osobi za tjedan)

- polasci subotom u 13.00 sati iz splitske luke za rutu KL 2 (check in traje od 11:00-12:00h)

- preporučamo uplatu osiguranja od otkaza rezervacije

 

Važna napomena:

Kapetan zadržava pravo promjene rute u slučaju loših vremenskih uvjeta. Polasci su garantirani za minimum 10 prijavljenih osoba. Organizator zadržava pravo otkazivanja polazaka u slučaju da ima manje od 10 prijavljenih osoba i zadržava pravo promjene imena broda ako za to postoji razlog. Gosti se trebaju pridržavati pravila ponašanja na brodu (izložena u pismenom obliku na svakom brodu), posebno po pitanju zabrane unošenja pića na brod. U slučaju neprimjerenog ponašanja organizator/kapetan zadržava pravo zamoliti gosta da napusti brod.

Zbog specifičnih uvjeta i zahtjeva za privez u nekim hrvatskim lukama, brodovi se privezuju bočno jedan na drugi, tako da naši klijenti, da bi došli do obale, moraju prelaziti s broda na brod preko razmaka između brodova. U takvim slučajevima klijenti moraju osobito paziti na prelaske s broda na brod i to na vlastitu odgovornost. Posada će rado pomoći onima koji pomoć trebaju i traže. Krstarenja se ne preporučaju osobama u invalidskim kolicima ili osobama ograničene mobilnosti.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12