Krstarenje iz Dubrovnika - RUTA A500, brodom Afrodita

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail

Cijena od: 7.220 kn


Sezona 2017. - Dubrovnik, Korčula, Brač, Omiš, Split, Hvar, Mljet, Dubrovnik


Preuzmi PDF aranžmana

03

1. dan, Dubrovnik - dolazak

Dolazak u Dubrovnik (ukrcaj na brod od 12 h), večera dobrodošlice i noćenje na brodu.

2. dan, Dubrovnik - otok Korčula

Doručak. U jutarnjim satima postoji mogućnost fakultativnog razgleda Dubrovnika pješice u pratnji vodiča. U popodnevnim satima (oko 14:00 h) krećemo na put prema otoku Korčuli sa stankama za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak na brodu. U kasnijim satima dolazak u Korčulu, mjesto rođenja poznatog istraživača Marka Pola. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Noćenje.

3. dan, otok Korčula - Pučišća (Brač)

Nakon doručka, mogućnost fakultativnog izleta razgleda grada Korčule u pratnji vodiča ili slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. U kasnijim jutarnjim satima odlazak prema otoku Braču, do mjesta Pučišća na otoku Braču. Ručak na brodu. Uživajte u plivanju na lijepim plažama i uvalama otoka Brača. Noćenje.

4. dan, Pučišća - Omiš - Split

Nakon doručka polazak prema Omišu, zatim prema Splitu sa stankom za kupanje i ostale slobodne aktivnosti. Ručak poslužen na brodu. U kasnijim popodnevnim satima dolazimo u grad Split. Mogućnost fakultativnog izleta razgleda grada Splita. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti.

5. dan, Split - otok Hvar

Doručak. Ujutro nastavljamo putovanje prema otoku Hvaru, a na putu prema Hvaru stat ćemo u nekoj od skrivenih uvala radi plivanja i slobodnih aktivnosti. Ručak na brodu. U popodnevnim satima dolazak u grad Hvar. Osim svoje jedinstvene kulturne baštine Hvar je popularna destinacijama za samce, parove, obitelji, a posebno je privlačna brojnim nautičarima. Hvar - grad s najviše sunčanih sati u Hrvatskoj, s iznimnom ljepotom prirode, izvrsne hrane, vina i sportske ponude, učinit će Vaše putovanje nezaboravnim. Slobodno vrijeme za vlastite sadržaje. Noćenje.

6. dan, otok Hvar - Nacionalni park Mljet

Doručak. Odlazak prema otoku Mljetu sa stankom za kupanje, ako će vrijeme dozvoliti. Ručak na brodu. Dolazak u samo središte otoka Mljeta gdje možete uživati i istražiti ljepotu prirode šetajući uz obale Velikog i Malog jezera (doplata za ulaznicu). Noćenje.

7. dan, otok Mljet - Dubrovnk

Doručak. Ujutro odlazak prema Dubrovniku uz stajanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Dubrovnik. Kapetanska večera na brodu. Noćenje.

8. dan, Dubrovnik - odlazak

Odlazak s broda nakon doručka (oko 9 sati).

 

Napomena: Krstarenje pruža dovoljno vremena za sunčanje, kupanje i istraživanje živopisnih dalmatinskih gradova. U slučaju nepovoljnih vremenskih i/ili morskih uvjeta, itinerar može biti izmijenjen u interesu sigurnosti putnika. Parking i transport prtljage do/i od broda putnici trebaju osigurati u vlastitom aranžmanu. Ukoliko kasnite na početak krstarenja, molimo nazovite predstavnika.

 

ROUTE A500 - cijena po osobi u kunama:

m/s Afrodita
Polasci subotom iz Dubrovnika

26.8.

29.7., 16.9.

8.7., 15.7., 5.8., 12.8., 19.8., 2.9., 9.9.

23.9., 30.9.

Kabine na donjoj palubi (classic)

7.220

 

7.220

7.220

5.280

Kabine na glavnoj i gornjoj palubi (superior)

7.980

 

7.980

7.980

6.790

Doplata za single use

(jedna osoba koristi

dvokrevetnu kabinu)

+50%

+50%

+50%

+30%

Cijena po osobi uključuje: 7 noćenja u kabini na brodu 4*, doručak i ručak (3 slijeda) na brodu (prva usluga je večera dobrodošlice, a zadnja usluga je doručak), kapetanova večera, WI-FI.

Cijena po osobi ne uključuje: transfer do/od luke, ulaznica za NP Mljet, pića na brodu, vođene razglede i druge usluge koje nisu izrijekom navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

 

Popusti: 70% dijete 3-8 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 50% dijete 8-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 30% treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 20% dijete 3-12 godina u dvokrevetnoj TWIN kabini.

 

Obavezne doplate na licu mjesta u gotovini za boravišne i lučke pristojbe: 25 EUR (oko 190 kn) po osobi.

Troškovi otkaza rezervacije: prilikom rezervacije plaća se 1.550 kn depozita, koji je nepovratan. 35% ukupnog troška 29-22 dana prije polaska; 50% ukupnog troška 21-15 dana prije polaska; 100% ukupnog troška 14-0 dana prije polaska.

Napomena: Organizator pridržava pravo promjene broda ukoliko usluge nisu pružene prema već dogovorenim standardima

 

Opis broda:

Afrodita klasificiran je s 4 zvjezdice, dužine oko 34 metara. Kapacitet: 38 osoba. Brod ima 17 klimatiziranih kabina od toga: 7 s bračnim krevetima, 6 s dva manja kreveta, te 4 uz mogućnost dodatnog kreveta, kupaonicu s tuš kabinom, WC i umivaonik. Kabine su smještene na glavnoj palubi (4 kabina), gornjoj (6 kabina) te donjoj palubi (7 kabina). Kabine s mogućnošću pomoćnog kreveta nalaze se samo na donjoj i gornjoj plaubi.

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na slijedećem linku.

Pošalji upit

Više informacija na:
01/481 9805; 01/481 1389
ili kontakt e-mail


Stranica:
12