Madrid, grad pun iznenađenja

Madrid

Madrid grad nogometa, povijesti i neodoljivog mediteranskog života | Azur Tours

Madrid, grad pun iznenađenja

Madrid

Madrid grad nogometa, povijesti i neodoljivog mediteranskog života | Azur Tours

Doživite ljepote strastvene Španjolske – zemlje kao stvorene za putovanja

Posjetite kraljevsku prijestolnicu Madrid,


Putovanje u Madrid

Otkrijte s nama Madrid grad nogometa, povijesti i neodoljivog mediteranskog života

Madrid je jedan od najvećih gradova Europske unije, preciznije drugi najveći nakon Berlina i smatraju ga jednom od najzelenijih te najvedrijih prijestolnica starog kontinenta s prosječnom nadmorskom visinom od 650 metara. Ako ste ljubitelj umjetnosti, Madrid je Vaš najbolji izbor. U njemu postoji nešto što se zove ‘zlatni trokut umjetnosti’ tri vrlo renomirana madridska muzeja: Museo del Prado, Reina Sofía i Thyssen-Bornemisza, a koji su dom nekih od najvrednijih svjetskih umjetničkih kolekcija.

Naravno, uz svu tu silnu raznovrsnost, sve je to redom ipak na koncu prepoznatljivo Španjolska, sa svojim ekstravagantnim temperamentom i toliko karakteristično strastvenim pristupom životu u cjelini. Zemlja kao stvorena za putovanja.


Zašto putovanje u Madrid s Azur Toursom?


Predstavljamo Vam neke od destinacija u Španjolskoj koje možete posjetiti s Azur Toursom:

Madrid

Prijestolnica Španjolske i drugi najveći grad Europske unije, ovaj velegrad smješten nasred centralne Španjolske visoravni je danas najrazvijeniji ekonomski centar Iberskog poluotoka i cijele južne Europe. Madrid je osnovan od strane muslimanskih arapskih vladara Umajada, pa onda preuzet od strane Habsburgovaca s obzirom na idealnu lokaciju u geografskom centru Španjolske, te je još od doba Filipa II Habsburškog glavni grad Španjolske. Kraljevska palača, muzej Prado (jedan od najboljih muzeja umjetnosti na svijetu) i kraljevski park Retiro tu predstavljaju srce monumentalnog, kraljevskog aspekta ovog grada. Za kulturu, shopping i šetnje tu su avenija Gran Vía, renesansni trg Plaza Mayor, art nouveau natkrivena tržnica Mercado San Miguel, a nedjeljom pak neusprediva “buvlja pijaca" El Rastro. Konačno, za ljubitelje nogometa, tu je čuveni stadion Santiago Bernabéu, sjedište kluba Real Madrid, nama najpoznatijeg po našem Luki Modriću.


Razlozi za odabir Azur Toursa za putovanje u Madrid

Iskustvo i pouzdanost: Dugo prisutni na turističkom tržištu s brojnim zadovoljnim putnicima.

Visoka kvaliteta: Suradnja s pouzdanim partnerima u Barceloni za vrhunsku uslugu.

Raznolikost ponude: Širok izbor programa, od klasičnih tura do avanturističkih putovanja.

Prilagodba: Mogućnost prilagodbe programa prema vašim individualnim potrebama i interesima.

Rezervirajte svoje putovanje

Uživajte u nezaboravnom putovanju u Barcelonu s Azur Toursom. Rezervirajte već danas i otkrijte sve čari ovog predivnog grada.